A minőség a részletekben rejlik! Táskakellék webshop.

Kérdésed van? Hívj minket hétfőtől péntekig 8.00 és 16.00 óra között 0630/5380323

Fém cipzárak

Folyóméterben kapható fém cipzárak, húzózárak több színben és minőségben. 

Folyamatos, méteres zippzárak két méretben. Táskacipzár, kétkocsis cipzár, kétirányú cipzár.

Nem bontható, zárt fém cipzárakat két méretben kínálunk:

  1. #3-as méret - kisebb fogú fém cipzár, fekete szalaggal, ezüst vagy arany színű fogakkal. Ezt a cipzárat kisebb táskákba, pénztárcákba, neszesszerekbe ajánljuk.
  2. #5-ös méret - nagyobb fogú, szélesebb fém cipzár, többféles színű szalaggal. Táskákba, hátizsákba ajánljuk. 

Fém húzózárainkat kétféle minőségben is megtalálod:

  • Az olcsóbb árkategóriájú, úgynevezett STANDARD minőségű fém cipzár egyoldalas vagy egyirányú (a cipzár kocsi csak a cipzár egyik végéról húzható fel), felülete nem polírozott, elsőre kissé érdes, de a kocsi többszöri áthúzásával simává válik a felülete.
  • A drágább, NORMÁL minőségű fém cipzárak felülete polírozott ezért fényesebbek és selymes tapintásúak. Ezek a cipzárok kétirányúak azaz a cipzár kocsit mindkét végről fel lehet húzni, azok egymással szemben is futnak, így dupla cipzárkocsis záródás is kivitelezhető velük.
  • PRÉMIUM minőségű fém cipzárainkat az YKK cég gyártja. Nagyon sűrű, tökéletesre polírozott fogaival igazi luxus termék. Kétirányú cipzár, vagyis a cipzár kocsi mindkét irányból felhüzva tökéletesen fut rajta.

A cipzárakhoz tartozó nyitott, szabadon futó cipzárkocsikat külön termékként áruljuk. Kaphatók a zippzárakhoz végszemek vagy végzárók és kezdőszemek is.
A cipzárakat folyóméterben árusítjuk, a minimum rendelési mennyiség 0.5 m. Fél méter felett 10 centiméterenként választható ki a kívánt hosszúság, ezzel elkerülhető a felesleg vásárlása.


28termék