Kérdésed van? Hívj minket hétfőtől péntekig 9.00 és 16.00 óra között 0630/5380323

Fém cipzárak

Folyóméterben kapható fém cipzárak, húzózárak több színben és minőségben. Nem ruházati cipzárak, kizárólag táskákba, pénztárcákba használhatók.

Folyamatos, méteres zippzárak két méretben. Táskacipzár, kétkocsis cipzár, kétirányú cipzár.

Méterben vásárolható fém cipzárakat két szélességi méretben kínálunk:

  1. #3-as méret - kisebb fogú fém cipzár, fekete szalaggal, ezüst vagy arany színű fogakkal. Ezt a cipzárat kisebb táskákba, pénztárcákba, neszesszerekbe ajánljuk.
  2. #5-ös méret - nagyobb fogú, szélesebb fém cipzár, többféles színű szalaggal. Táskákba, hátizsákba ajánljuk. 

Fém húzózárainkat kétféle minőségben is megtalálod:

  • Az olcsóbb árkategóriájú, úgynevezett STANDARD minőségű fém cipzár egyoldalas vagy egyirányú (a cipzár kocsi csak a cipzár egyik végéról húzható fel), felülete nem polírozott, elsőre kissé érdes, de a kocsi többszöri áthúzásával simává válik a felülete.
  • A drágább, NORMÁL minőségű fém cipzárak felülete polírozott ezért fényesebbek és selymes tapintásúak. Ezek a cipzárok kétirányúak azaz a cipzár kocsit mindkét végről fel lehet húzni, azok egymással szemben is futnak, így dupla cipzárkocsis záródás is kivitelezhető velük.
  • PRÉMIUM minőségű fém cipzárainkat az YKK cég gyártja. Nagyon sűrű, tökéletesre polírozott fogaival igazi luxus termék. Kétirányú cipzár, vagyis a cipzár kocsi mindkét irányból felhüzva tökéletesen fut rajta.

A cipzárakhoz tartozó nyitott, szabadon futó cipzárkocsikat külön termékként áruljuk. Kaphatók a zippzárakhoz végszemek vagy végzárók és kezdőszemek is.
A cipzárakat folyóméterben árusítjuk, a minimum rendelési mennyiség 0.5 m. Fél méter felett 10 centiméterenként választható ki a kívánt hosszúság, ezzel elkerülhető a felesleg vásárlása.