Kérdésed van? Hívj minket hétfőtől péntekig 9.00 és 16.00 óra között 0630/5380323

PISZTOLYGOMBOK

A pisztolygomb, vagy pisztolytáska gomb az egyik legegyszerúbben kialakítható záródási mód kelléke. Nem véletlenül ilyen népszerú, hiszen felszerelése nem igényel sem szaktudást, sem pedig speciális eszközöket. Nem kell felütni, felvarrni, felszegecselni. Mindössze lyukasztó, kés és csavarhúzó kell hozzá hogy a karkötő, táska, pénztárca zárható, a vállszíj, öv pedig állítható hosszúságú legyen. Egyszerű gömb formájának és kis méretének köszönhetően bármilyen stílusú kiegészítő kelléke lehet.

17termék
 

Egyszerűen készíthetünk vele állítható hosszúságú övet, táskaszíjat, fogót, hátizsák pántot.
Dekoratív megoldás ékszerkészítéshez például karkötő csat helyett.
A táska csatot is kiválthatjuk vele ha modern, minimalista karakterű táskát készítünk. Ebben az esetben 2 darab pisztolygomb használata javasolt a fogón, a nagyobb biztonság érdekében.

A pisztolygomb két részből áll, egy gömb alakú fejből és egy becsavarozható talpból. Felszerelése nagyon egyszerű: a talp számára egy 3 mm átmérőjű lyukat kell ütni és már fel is lehet csavarozni a pisztolygombot.
A fejnek egy 4-5 mm átmérőjű lyukat és egy abból kiinduló, kb 5 mm hosszú bemetszést kell ejteni a fogadó felületen - fedélen, vállszíjon, övön stb.
Üzletünkben két méretben kapható, 5 mm-es és 7 mm-es fejjel.
A kisebb méretet apróárura, pénztárcára, övtáskára, karkötőre ajánljuk. A nagyobb méret táskák, hátizsákok, övek kelléke lehet.