Kérdésed van? Hívj minket hétfőtől péntekig 9.00 és 16.00 óra között 0630/5380323

CSATOK

Egy jól, vagy éppen nem megfelelően megválasztott fém csat az egész táska stílusát meghatározza. A minőség a részletekben rejlik - ezért nagyon fontos, hogy egy táska megtervezésekor kellő figyelmet szenteljünk a jó minőségű, dekoratív fém táskakellékek kiválasztásra. 

 

Boltunkban három kategóriába soroltuk a fém csatokat: szimpla és dupla csatok, illetve övcsatok.

Szimpla csat: a csatnyelv a csat szélén helyezkedik el, ezért vegyük figyelembe, hogy az ilyen típusú csathoz külön bújtatót kell majd készítenünk. Ezt a típust leginkább övcsatként és óraszíjak készítésére használják, de táska vállszíjon és fedél záródásként alkalmazva is nagyon népszerű. 

Dupla csat: a csatnyelv a csat belsejében, nagyjából középen helyezkedik el. Ez esetben a csatnak saját bújtatója van, nem szükséges külön varrni hozzá. Ezt a típust leginkább állítható hosszúságú táska vállszíjak készítésekor használják, de keskeny és hosszú változatai női övcsatként is nagyon népszerűek.

Övcsat: ebbe a kategóriába soroltuk a kifejezetten övekre javasolt csatokat. Itt találhatóak a 30mm, 35mm, 40mm széles szimpla csatok és a keskeny dupla csatok is. 

A csatok mellé fém kiegészítőket is árulunk, mint például a bújtató egyszerű és gyors készítéséhez nélkülözhetetlen bújtatókapocs, vagy az övek elegáns összeszereléséhez használható övcsavar.