A minőség a részletekben rejlik! Táskakellék webshop.

Kérdésed van? Hívj minket hétfőtől péntekig 8.00 és 16.00 óra között 06305380323

CSATOK

Egy jól, vagy éppen nem megfelelően megválasztott fém csat az egész táska stílusát meghatározza. A minőség a részletekben rejlik - ezért nagyon fontos, hogy egy táska megtervezésekor kellő figyelmet szenteljünk a jó minőségű, dekoratív fém táskakellékek kiválasztásra. 

 

Boltunkban három kategóriába soroltuk a fém csatokat: szimpla és dupla csatok, illetve övcsatok.

Szimpla csat: a csatnyelv a csat szélén helyezkedik el, ezért vegyük figyelembe, hogy az ilyen típusú csathoz külön bújtatót kell majd készítenünk. Ezt a típust leginkább övcsatként és óraszíjak készítésére használják, de táska vállszíjon és fedél záródásként alkalmazva is nagyon népszerű. 

Dupla csat: a csatnyelv a csat belsejében, nagyjából középen helyezkedik el. Ez esetben a csatnak saját bújtatója van, nem szükséges külön varrni hozzá. Ezt a típust leginkább állítható hosszúságú táska vállszíjak készítésekor használják, de keskeny és hosszú változatai női övcsatként is nagyon népszerűek.

Övcsat: ebbe a kategóriába soroltuk a kifejezetten övekre javasolt csatokat. Itt találhatóak a 30mm, 35mm, 40mm széles szimpla csatok és a keskeny dupla csatok is. 

A csatok mellé fém kiegészítőket is árulunk, mint például a bújtató egyszerű és gyors készítéséhez nélkülözhetetlen bújtatókapocs, vagy az övek elegáns összeszereléséhez használható övcsavar.