Kérdésed van? Hívj minket hétfőtől péntekig 9.00 és 16.00 óra között 0630/5380323

Réz övcsatok

A rézből készült övcsat több szempontból is előnyös lehet.

A réz ötvözetekben használt fém, amelynek kiváló elektromos és hővezető képessége van. Itt fontos megjegyezni, hogy az övcsat nem teljesen rézből készül, mivel a tiszta réz túl puha lenne egy ilyen jellegű használathoz. Általában bronz vagy más rézötvözeteket használnak, amelyek erősek és tartósak.

A réz övcsatot különböző okokból ajánlhatom:

  1. Stílusos megjelenés: A réz övcsat egyedi és vonzó megjelenést kölcsönöz az övnek. A réz természetes fénye és meleg vöröses színe egészen karakteres.
  2. Jótékony hatások: Számos ember hisz abban, hogy a réznek egészségügyi előnyei vannak. A hagyományos gyógyászatban a réznek gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító hatást tulajdonítanak. A réz övcsat viselése tehát segíthet enyhíteni az ízületi fájdalmakat és a gyulladásokat.
  3. Az allergiás reakciók elkerülése: Mivel a réz nem tartalmaz nikkel ötvözeteket, amelyek sok ember számára allergiás reakciókat okozhatnak, ezért a réz övcsatot érzékeny bőrű embereknek is ajánlhatjuk.

Természetesen a réz övcsat viselése személyes ízlés kérdése. Bár néhány ember szereti a réz természetes oxidációjából eredő patinás megjelenést, mások inkább a fényes és csillogó állapotában szeretik. A réz övcsatok ápolása is fontos, mivel az idő múlásával oxidálódhatnak és elszíneződhetnek.


6termék 16

A Csatbolt táskakellék webáruházban a réz övcsatok széles kínálatából választhatsz. 3 cm szélestől a 4 cm széles övcsatig megtalálhatod a számodra legmegfelelőbb csatot az övedre.

Ha igazán hosszú életű övcsatot szeretnél, akkor válaszz réz csatjaink közül!