Kérdésed van? Hívj minket hétfőtől péntekig 9.00 és 16.00 óra között 0630/5380323

4 cm széles táskapántok

A táskapántok olyan kiegészítők, amelyek fontos szerepet játszanak a táskák használhatóságában és stílusában.

A 4 cm széles táskapántok nagyszerű választás lehetnek azok számára, akik szeretnék megőrizni a kényelmet és az egyszerű használatot, miközben egy stílusos megjelenést kívánnak.

A 4 cm széles táskapántokat általában erős, tartós poliészter vagy pamut hevederekből varrjuk. A jó minőségű alapanyag biztosítja, hogy a táskapántok megbízhatóak és strapabíróak legyenek, így nem szakadnak el vagy deformálódnak idővel.

Ezenkívül a 4 cm széles táskapántok állítható hosszúságúak is, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy testre szabják a hosszúságukat, és igény szerint állítsák a táskát a vállukon. Ez különösen fontos azoknak, akik hosszabb távolságokat utaznak, vagy akik a táskában nehéz dolgokat hordoznak, mivel biztosítja a megfelelő kényelmet és tartást.

A cserélhető táska pántok számos színben elérhetőek webáruházunkban, beleértve a klasszikus fekete, barna és szürke színeket, valamint a merészebb és divatosabb színeket, mint például a piros, kék és zöld. Ez lehetőséget nyújt a vásárlóink számára, hogy kiválaszthassák azokat a színeket, amelyek illenek a saját stílusukhoz és igényeikhez.

 

A 4 cm széles táska válpántok olyan praktikus és stílusos kiegészítők, amelyek sokak érdeklődését felkelti.  Állítható hosszúságuk és a széles színválasztékuk lehetővé teszi, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb táskaszíjat.