Kérdésed van? Hívj minket hétfőtől péntekig 9.00 és 16.00 óra között 0630/5380323

MÉTERÁRU

Táskakellék webshopunk méteráru kategóriájában megtalálod a kiváló minőségű táskabéléseket és a nagysikerű táskamerevítőket!

Poliészter Táskabéléseink méterben kaphatók és kiválóan alkalmasak táskák és egyéb kiegészítők bélelésére. nem foszlanak, nedves ruhával könnyen letörölhetők, tisztíthatók és nagyon jó tartásuk van. Piros, bézs és fekete színben tudod megvásárolni a táskabéléseket.

 A Táskamerevítők három fajtáját is kínáljuk a táskavarrók részére:

  1. Poly táskamerevítő – ez az egyik sláger termékünk. mivel öntapadó, felvitele gyerekjáték! Nagyon jó tartást ad a táskának, készüljön akár textilből, akár vékonyabb bőrből. Fkete és fehér változatban kapható. Méterben áruljuk, a tekercs szélessége 150 cm.
  2. Öntapadó hab – 1 vagy 2 mm vastag öntapadó habunk is nagyon könnyen felvihető az alapanyagra. Rugalmas, nem törik, jól kifordítható a kész táska. kelleme puha tapintású felületet eredményez a használata.
  3. Salpa – ez a bőrrostokból készített anyag leginkább bőr, vagy műbőr táskák merevítésére szolgál. Merev tartást ad, például fenékrészbe tökéletes választás az 1 mm vastag változata. A Csatbolt webáruházban 4 vastagségban kapható 0,4 mm, 0,6 mm, 0,8 mm és 1 mm. Teljes felületen kell beragasztani, nem öntapadó!