Kérdésed van? Hívj minket hétfőtől péntekig 9.00 és 16.00 óra között 0630/5380323

KARIKÁK, D-KARIKÁK

A bőrdíszműves termékek alapvető kellékei a különféle fém karikák. Ezeket a fémkellékeket leggyakrabban a táskák, hátizsákok fogóinak, vállszíjainak felerősítésekor használjuk. Segítségükkel a táskafülek könnyebben mozognak. Fém karika közbeiktatásával a fogók jobban felveszik a test vonalát, ezért kényelmesebb lesz általuk a táska használata. 

Megnevezésük ellenére a bőrdíszművesek által használt fém karikák nem feltétlenül kör alakúak.

Ebbe a kategóriába soroljuk ugyanis a klasszikus kör alakú fém karikák mellett a D- karikákat - vagy más néven félkarikákat - és a szögletes alakú fogótartókat is.
A fém karikák nem csak táskákhoz használhatók. Díszíthetünk velük öveket, bőr ékszereket, pénztárcákat. És persze ne felejtsük ki a felsorolásból a legelterjedtebb fémkarikát a kulcskarikát sem!

A Csatboltban kapható fém karikák minőségi kellékei lesznek az egyedi táskáknak. Kínálatunkban többféle színben és méretben megtalálhatók ezek a fém táskakellékek. 

A fém táska karikák és D-karikák olyan alkatrészek, amelyeket táska varrásához használnak. A karikák általában fémből  készülnek, és kerek vagy D-alakúak lehetnek. A karikák nagyon fontos szerepet játszanak a táska varrásában, mivel lehetővé teszik, hogy a táskafogókat és a hevedereket könnyen és biztonságosan rögzítsék a táska főrészéhez.

A karikák és D-karikák különböző méretben és vastagságban kaphatóak, ami lehetővé teszi, hogy azokat a kívánt méretű és vastagságú táskafogókhoz és táska hevederekhez illeszthessék. A táska tervezői általában olyan karikákat választanak, amelyek a táska stílusához és funkciójához illeszkednek, és biztosítják a megfelelő rögzítést és tartósságot.

A fém karikák és D karikák kiváló minőségű alkatrészek, amelyek hosszú élettartammal rendelkeznek, és ellenállnak a kopásnak és a sérülésnek. A táskatervezők gyakran különféle anyagokból, mint például bőrből vagy textilből, készült táskapántokat és hevedereket használnak a karikákhoz és D-karikákhoz való rögzítéshez. Ez lehetővé teszi a tervezők számára, hogy különböző színekkel, mintákkal és textúrákkal játszanak, és egyedi táska terveket hozzanak létre.

A fém táska karikák és D-karikák fontos részei a táska varrásának, mivel segítenek biztosítani a táska tartósságát és funkcionalitását. A megfelelő méretű és vastagságú karikák kiválasztása fontos szerepet játszik abban, hogy a táska a tervezett célnak megfelelően működjön, és hogy a végtermék minőségi és tartós legyen. A táska varrása során fontos, hogy a karikákat megfelelően és biztonságosan rögzítsük, hogy a táska funkciói ne sérüljenek meg használat közben.