Kérdésed van? Hívj minket hétfőtől péntekig 9.00 és 16.00 óra között 0630/5380323

HEVEDEREK, ZSINÓROK

A hevederek, heveder szalagok többféle szélességben kaphatók webáruházunkban.

A 100% pamut hevederek nagyon erősek, vastagok, tartósak. Széles színválaszékban kaphatók, táska varráshoz és ipari felhasználásra is tökéletesen alkalmasak. Olaszországban gyártják a pamut hevedereinket.

jacquard szövött műszálas hevedereink extrém szélességben kaphatók, lélegzetelállító színekben és mintákban pompáznak. 5 cm széles színes hevedereink kínálata változó.

 A színes hevederek feldobják a táskákat és felhasználásuk is rendkívül egyszerű, mivel a fémkellékek rögzítésén kívül semmiféle eldolgozást nem igényelnek így a hobbi varrók között is nagyon népszerűek.
Hevederrel egy táska vállpánt készítése mindössze 1,5 méter hevederből, 1 db állítható hosszúságot biztosító csúszó és 2 db karabiner felvarrásából áll. A Csatboltban előre elkészített, fémkellékekkel ellátott táska heveder pántok is kaphatók.

A hevederek erős, szövött szalagok, amik többféle alapanyagból és vastagságban készülnek.
Heveder méteráru kínálatunkban megtalálhatók a 100% természetes alapanyagból szövött, vastag, nagy teherbírású pamut hevederpántok és a fényes, selymes tapintású műszálas szatén táska hevederek is.
A táskakészítők előszeretettel használják a hevedert táska vállszíj, hátizsák vállszíjak, övek készítésére.