Kérdésed van? Hívj minket hétfőtől péntekig 9.00 és 16.00 óra között 0630/5380323

FOGÓTARTÓK

A fogótartók a táska főrésze és a fogó összekapcsolódását segítik elő. A fogót, vagy köznyelven a táska fülét (ezt a szót egy igazi bőrdíszműves SOHA nem veszi a szájára, mi is csak a közérthetőség miatt vettük fel a kategóriák megnevezésénél) köti össze egymással a fogótartó. 

Ez a csatlakozás történhet egyszerűen egy szögletes, vagy kerek fémalkatrésszel és a táska fogó anyagából, annak szélességében készült pánttal. Ez a legegyszerűbb, és legszerényebb változat, semmi cicoma, semmi pompa, csak a funkcionalitás.

A fogótartónak lehet dekorációs, figyelmfelkeltő szerepe is, erre vannak a dekoratív fogótartók. Ezek általában nagyobb méretűek, változatos formájúak és a főrészre lehet őket rögzíteni csavarokkal, vagy széthajtható lábakkal.

A fogótartó hidak egyrészt funkcionálisak, de ugyanakkor nagyon elegánsak és dekoratívak is. Ezek két csavarral rögzíthetők a táska fedelére rövidfogó esetén, vagy az oldalrészére ha hosszabb fogóról van szó.

Táskakellék webáruházunkban sokféle fogótartó kül választhatsz. Van olcsó, vasból hajlított de van exkluzív, öntött zamak változat is. Talűáld meg a számodra ideális táskakellékeket a Csatbolt webshopban. Ne felejtsd el! Keddenként személyesen is megnézheted kínálatunkat Budapesten 9 és 18 óra között!