Kérdésed van? Hívj minket hétfőtől péntekig 9.00 és 16.00 óra között 0630/5380323

Műszálas hevederek

A Csatbolt webáruház műszálas táska hevederek kategóriájában a tartós és erős poliészter szálból készült táska hevederek találhatók, amelyek ideálisak mindenféle táskához és táskavarró projekthez. Az alábbiakban bemutatjuk a kategória kínálatát és lehetőségeit:

  1. Tartós Erős Poliészter Szálból Készült Táska Hevederek: Ezek a hevederek kiemelkedő minőségűek, és hosszú élettartammal rendelkeznek. A poliészter szálból készült anyagok ellenállóak a kopásnak és a különböző időjárási viszonyoknak, így biztos lehetsz benne, hogy hosszú távon megbízhatóak maradnak.
  2. 2,5 cm széles, 3 cm széles, 4 cm széles és 5 cm széles hevederek: Kínálatunkban 4 különböző szélességű heveder található, hogy mindenki megtalálhassa az igényeinek megfelelőt. A 2,5 cm és 3 cm széles hevederek könnyebb táskákhoz vagy dekoratív célokra ideálisak, míg a 4 és 5 cm széles hevederek strapabíróbb projektekhez és nagyobb táskákhoz ajánlottak.
  3. Színes Mintás Jacquard Szövésű Hevederek: Ha valami egyedi és különleges táska hevedert keresel, érdemes megnézned a színes mintás jacquard szövött hevedereinket. Ezek a 4 vagy 5 cm széles hevederek egyedi mintákkal és színekkel rendelkeznek, amelyekkel különlegessé teheted a már meglévő, vagy éppen készülő táskádat.

 A Műszálas Hevederek kategóriában mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb hevedert, legyen szó egy praktikus táska kiegészítőről, profi táskatervezésről vagy otthoni táskavarrásról. A minőségi poliészter anyag és a széles választék garantálja, hogy elégedett leszel a választásoddal.